FØR

ETTER

Lengre og fyldigere hår på en times tid med Peak's Hair


Som eneste salong i Trondheim tilbyr vi kundene våre det enestående extensionsystemet Peak's Hair, som de mest kjente bloggerne i både Norge og Sverige skryter av. Peak's Hair er tape-extension av naturlig hår som gir deg lengre og/eller fyldigere hår på en times tid. Festene kan benyttes flere ganger ved at vi bytter ut tapen når festene har vokst ut et par cm. Dette kan gjøres tre til fire ganger før du trenger å investere i nytt hår.

Vi har veldig mange farger å velge i mellom, både ensfarget og med striper. Vi tilbyr fra 30 til 60 cm. lengder. Festene kan gjøres veldig smale, så også du med veldig tynt hår kan bruke dette med et naturlig resultat. Peaks Hair er meget skånsomt til hår og hodebunn, og du kan behandle det som om det skulle vært ditt eget. 

Høres dette interessant ut, tilbyr vi gratis konsultasjonstime for å velge ut riktige farger til deg og svare på eventuelle spørsmål du har.

» Besøk Peakshair.no
» Se hele vår konkurransedyktige prisliste

Les hva bloggerne har å si om Peak's Hair:


"Jeg var som sagt hos BeautyInn på fredag og satt på teip extensions fra Peaks Hair (...) Clip-on kjenner man også veldig godt i hodebunnen og det er ikke akkurat så veldig godt å gå med. Derfor er jeg utrolig fornøyd med mine teip extensions!"

- Caroline Maria
Les mer på carolinemaria.blogg.no

"Jeg lurer nesten på om dette er verdens beste oppfinnelse? Hvert fall innen hår er det det! Jeg har prøvd masse forskjellig hair extensions, jeg har brukt clips, sveiset på og micro ringer. Men nå har jeg prøvd noe helt nytt..."

- Stine Charite
Les mer på stinecharite.blogg.no